Opiskelijakunta

opiskelijakunta_1 Lukion opiskelijakuntaan kuuluvat kaikki opiskelijat. Opiskelijakunnan hallituksen kokouksissa jokaista perusopetusryhmää edustaa kunkin luokan keskuudestaan valitsema puheenjohtaja. Kokouksissa pyritään edistämään ja parantamaan koulun opiskelija-asioita sekä viihtyvyyttä. Opiskelijakunnan hallituksen kokousta johtaa hallituksen puheenjohtaja.

Hallituksen vuosittaisiin tehtäviin kuuluvat mm. koulun juhlien (kielojuhla, wanhojen tanssit, TJ100, penkkarit…) järjestäminen ja erilaisten opiskelijaryhmien avustaminen. Opiskelijakunnan varoilla järjestetään koulumme opiskelijoille omia tapahtumia yhteishengen kohottamiseksi.

opiskelijakunta_2

Virkistystoimikunta

Opiskelijakunnan lisäksi koulussamme toimii virkistystoimikunta P.A.N.O. (Party All Night Organisation). Virkistystoimikunta toimii opiskelijakunnan alaisena ja sen tehtävänä on järjestää koulumme opiskelijoille virkistystapahtumia niin kouluajalla kuin sen ulkopuolellakin. Toimikuntaan valitaan vapaaehtoisista opiskelijoista haastattelujen kautta pieni mutta mielikuvituksellinen ja määrätietoinen ryhmä järjestämään kaikenlaista ohjelmaa.
Virkistystoimikunnan järjestämiä tapahtumia ovat esimerkiksi:

• erilaiset teemapäivät ja bileet
  • omien opiskelijoiden kesken järjestetyt iltatapahtumat (kuten koulun päättäjäiset)
  • opiskelijakunnan kanssa yhteistyössä järjestettävä puuhapäivä ennen joulua ja kesälomaaopiskelijakunta_3

Osa tapahtumista on maksuttomia, osa maksullisia. Tapahtumista saadut varat ohjataan koko lukiomme hyväksi ja varoja voidaan käyttää vaikkapa abilan kunnostukseen.

Yleinen luulo on, että koulussamme on vain opiskelijoita, joilla on nenä kiinni kirjassa kaiken aikaa 🙁 Tosiasiassa koulussamme on TODELLA PALJON HAUSKAA TOIMINTAA, joka voittaa monien muiden koulujen tarjonnan mennen tullen!