Lakkiaiset

Kaikkien lakitettavien ehdottoman pakolliset lakkiaisharjoitukset pidetään perjantaina 1.6. klo 18.00 alkaen Martin kirkossa. Ota harjoituksiin mukaan yo-lakkisi ja ehkä myös juhlakenkäsi, jos haluat harjoitella niillä liikkumista. Harjoiteltava asia on myös Gaudeamus Igitur -laulun sanat, jotka tulee osata ulkoa.

Lakkiaiset alkavat lauantaina 2.6. klo 11.00, mutta lakitettavien tulee olla Martin kirkossa järjestäytymässä juhlaa varten jo klo 10.30. Kello 11.00 tulee jokaisen juhlaan osallistujan istua paikallaan eli muista saapua ajoissa ja huomioida, ettei pysäköintipaikka aina löydy ongelmitta. Tällä kertaa juhliin mahtuu nelisen vierasta jokaista ylioppilasta kohti.

Tilaisuudessa on paikalla valokuvaaja, joka kuvaa jokaisen lakitettavan erikseen. Tilaisuuden päätyttyä ja opettajakunnan onniteltua ylioppilaat on vielä aika ottaa yhteiskuva kuvaajan ohjeiden mukaan. Lakkiaisjuhlan arvioitu kestoaika on vajaat pari tuntia.